23 Mart 2015 Pazartesi

ICAM Türkiye'den Defol!., ICAM GET THE HELL OUT OF

ICAM Kimdir?, Nedir ve ne iş yapar?...  
ICAM, cesitli hayvan refahi ziyaretinde kontrolu derneklerinin olusturdugu, sokak hayvani nufus kontrolu altinda adi sokak hayvanları icin Soykırım yonunde calismalar yapan Ingiltere Merkezli Bir gruptur.
ICAM Neden Istanbulda? 
Ilk "Köpek Nüfusu Yonetimi Konferansı", Geçtiğimiz yil Ingiltere'de duzenlenirken ikincisinin Istanbul'da yapilacak olmasi tesaduf degildir.Kisirkaya Pendik'te dev olum Kampları eden devlet insa Ettik Ettik Yerel Yönetimler 5199 Yasa tasarisi Ile sokak hayvanlarini tecrit imha Ettik etmeyi planlarken bu konferans, yapilacak Olan toplu kiyima Bir meşruiyet Sağlama cabasidir. 
ICAM Sponsorlari! 
Konferansın ana MDC İhracat Ltd kanca, tuzak, eldiven, kafes Gibi hayvan yakalama EKİPMANLARI Üreten uluslararasi Bir ​​sirkettir. sponsorlarindan 
ICAM, Turcu Ayrimci Bir ​​Topluluktur! ziyaretinde
Daha "Değerli" Olarak niteledikleri, cins köpeklere sahiplenme ziyaretinde yasam hakki yonunde farkli muamele yapilmasini savunmaktadir.
! ICAM'a Gore Sokak Hayvanları Acliktan Olmeye Mahkum edilmeli 
Sokak hayvanlarinin beslenme noktalarina erisememeleri icin polis konteynerlerinin kilitlenmesi, geri donusum iscilerine engel olunmasi gonullu ziyaretinde Olarak Hayvanları İnsanların besleyen caydirilmasi, polis Merkezlerinin citle çevrilmesi: Bu anlamda Hukumetlere STK'lara onerileri Ettik.
ICAM, katliamı Teşvik Etmektedir!  

Turkiye'deki Yasal saglikli Hayvanların duzenlemelerin oldurulmesine Topçu Alay Komutanı vermiyor oluşu Bir eksiklik Olarak degerlendirilmekte ziyaretinde YASA kapsaminin saglikli sokak hayvanlarininda oldurulebilecegi sekilde genisletilmesi onerilmektedir.
ICAM, Hayvan Dusmanligini Halka Yaymaya Calismaktadir! 
Düzenlenen "egitim" programlarinda, Çocuklara pazarlanan kedi kopek turlerini ziyaretinde saten Almaya Teşvik ETMEKTE, sokak hayvanları imkb kacinilmasi Gereken hastalik Yayan ziyaretinde bir tehlike Olarak tanimlanmaktadir.
ICAM'dan Türkiye'deki STK'lara Davet yapılmamıştır !!  
285 TL KATILIM ücreti Yoluyla gonullu katilimin yolu da kesilmistir.
ICAM koalisyon İstanbul'da 5. 2015 Mart 3rd yapılacaktır Köpek Nüfus Yönetimi İkinci Uluslararası Konferansına, duyurmaktan mutluluk duyar.
icam-coalition.or
ICAM konferansında İBB de Yerini Almış, sunum yapmışlar. Hayvanların kökünü nasıl kurutacaklarının, toplama kamplarının sunumunu mu yaptılar? ONUN şey Daha da netleşiyor şimdi. Hâlâ İBB'yi savunanlar, saflarını belli ediyor artık.
ICAM konferansina Katılan Sara Tuetta isimli Romanyalı hayvan refahcisi bu bilgiyi Sonra twitter hesabindan bizleri engelledi verdikten.
''25 Haziran 2010 04:46 Tarihinde Nesrin ÇITIRIK <nesrincitirik11@gmail.com> Yazdi http://www.haytap.org/ ... / Orman Bakimevi arazilerine Izni mecliste Yasalasti
 24 Haziran 2010 Tarihinde TBMM 'de yapilan gorusmeler sonucunda asagidaki madde genel kuruldan gecti. Bundan boyle ozellikle buyuksehirlerde sıkıntılı Olan bakimevi sorunu Ormanlık alanlarda Kendisine Yer bulacak. Ozellikle Istanbul'da, Hasdal, Ataşehir, Kartal Gibi yerlerdeki Ormanlık alanlarda bakimevi acilabilme yolu aclimis oldu.
Yasanin meclis genel kurulundan gecmesinde emegi gecen mecliste uzun suredir yogun Faaliyet gosteren HAYTAP gonullusu, temsilcilerimize, arkadaslarimiza, Cevre Orman Bakanligina A.Ş., bakanimiz sayin Veysel Eroglu'na milletvekillerimiz Necati Ozensoy'a, Emin Nedim Ozturk'e, tum canlarimiz adina Binlerce tesekkur sunuyoruz sayin
YASA Metni:
31/8/1956 Tarihli 6831 Sayılı Orman kanununun A.Ş .;
b.) 17 nci maddesinin Üçüncü fikrasinin ilk cumlesi asagidaki sekilde degistirilmistir 
'' Savunma, ulasim, Enerji, haberlesme, su, atik su, benzin, dogalgaz, altyapi, KATI ATIK bertaraf duzenli Depolama tesislerinin A.Ş .; baraj, Golet, sokak hayvanları Barınağı mezarliklarin Ettik; Devlete ait saglik, egitim turlu yer'de Orman Bakanliginca Topçu Alay Komutanı VERİLEBİLİR ziyaretinde Tuzel kisilere bedeli mukabilinde Cevre ziyaretinde gercek, zaruret olmasi Halinde ziyaretinde Devlet Ormanları uzerinde bulunmasi VEYA yapılmasında ABGS yarari binanin ziyaretinde onu İlgili Bunlarla Ettik tesislerinin spor Ettik . "
GEREKCEDEN:
Sehir merkezlerine yakin hayvan bakimevleri halk sagligini tehdit edeceginden soz konusu bakimevlerinin sehir merkezinden uzak orman arazilerinde kurulması, ayrica, nufus Artışı, Ile Birlikte İnsanların sehir merkezlerinden uzak Yerlerde hayatlarini idame ettirme istegi Nedeni Ile tapulu ziyaretinde hazine arazilerine bakimevi YAPILMASI gürültü, cevre kirliligi GİBİ sikayetlerin artirmasina neden olmaktadir. Bu duzenleme Ile hayvanlara Daha tabii ziyaretinde genis Ortamda yasama İMKANI saglandigi Gibi Toplum sagligi korunmaktadir.
BASIN RELEASE- 5 Mart 2015 (Paylaşmak LÜTFEN)
hakları aktivistleri TÜRKİYE DE ICAM TOPLANTISI HEDEF hayvan
el davul köpek m ettik Kedi ettik, Hayvan hakları aktivistleri ..., yüzlerinde sorar Uluslararası Bir konferans Dışında Güçlü Iki Günlük protesto düzenledi İstanbul, Türkiye köpek Nüfusu Yönetimi .
Türkiye'de 11 Farklı hayvan hakları gruplarının dayanışma Hakkında itiraz ile, hayvan hakları aktivistleri Bir ​​topluluk Grand Cevahir Otel'de Köpek Nüfus Yönetimi Uluslararası Companion Hayvan Yönetimi Koalisyon (ICAM) İkinci Uluslararası Konferansı Dışında Yürüdü İki gün Boyunca Şişli, 03-05 Mart Tarihinde İstanbul . 'un en işlek SEMTLERİNDEN Birinde
50'den Fazla gösterici kafeslerde Smash hayvanlar okuma pankartlar sallayarak ederken, "Gezegenimizin defolup Dünya'nın Click Özgürlük" Hayvan Testi attılar sloganlari "ziyaretinde," "Tüm Ağaçlar" ICAM -en butcher- "Tarih: o Sen Grand Cevahir planlanan olacak Worth Çunku Boyunca Hayvan katliamı "3 silah" ziyaretinde ".
"ICAM = Hayvan Soykırımı" Yazılı Büyük Bir pankart açılışını. Konferans Rallinin ilk gününde otelin pencerelerinden İçinden, Dışında polis gücü YÜKSEK güvenlik önlemleri olmasina ragmen, Büyük Cevahir A.Ş. otelin Eylemciler Geri piyasaya sürülecek saat Bir eylemci, Çetin Şengül, AYRICA Otel duvarlarında sprey boya hayvan kurtuluş sloganlari tıklayın Gözaltına Alındı ​​kabahat kanun Kapsamında para cezası Sonra Bir. konferans organizatörleri mikrofon El'in istedim gazeteciler, ya Kürüm icinde alınmamıştır. 
Kendi havzası açıklamasında belirtildiği Gibi Birinci oğlu Dereceli sorunlu politikası uygun "tr Konferansın son gününde, protestocular, boykot, ICAM A.Ş. belediyeler Tarafindan Daha hayvan cinayetleri etkinleştirmek "Click Konferansın girişimleri Yanı Sıra," Kimyasallar Tarafindan Hayvanların öldürülmesi Hayvanların Yaşama Hakkı "ziyaretinde Verdiği Desteği 'görmezden dayanmaktadır' hayvan refahı ', ötenazi'," Türkiye'nin son Siyasi gündeminde yeni Hayvanları Koruma Tasarısı ". 
Konferans süresince, AYRICA hashtag ana Sosyal medyada hayvan hakları gruplarınızın Click Büyük Bir Çevrimiçi destek oldu  # dogpop2015  ettik  # ​​NoToICAM
onlarin public mektupta, ICAM Click Komite, imza - Toprak Derneği, Dört Bacaklı Şehir Girişimi, Adalet Click Animal Liberation Click Yunuslar Platformu, Hayvanlar Platformu, Yeşil Öfke Girişimi, Özgürlük Bağımsız Aktivistler Özgürlük, ATLI arabalar Grubu- Kullanımı sonu koalisyon ele "Binlerce hayvanın Yerine insan Sağlığı üzerindeki Gerçek koruyucu önlemleri alarak devlet Kurumları Yerel Yönetimler sahipler 'halk sağlığının korunmasi' bahanesiyle öldürülmek Click Bir destekleyici zemin OLARAK iddiaları Teşvik kenar vardır de hareket ", yazma. 
Bir: protesto hayvan hakları gruplarınızın Click sözcüleri, Kerem Savey, koalisyon Temas VEYA sokak hayvanları Ile Ilgili Türkiye'deki local konular ziyaretinde doğrulanabilir gerçeklere Görüş göster Önceden HERHANGİ bir Türk hayvan hakları Dernekleri İstişare olmadığını söyledi 
"Konferansın Gündemi Değil yaşamak Click Hayvanların tartışmasız haklarının sağlanması ya da local ziyaretinde Küresel Bazda hayvan istismarı önlemede. Konferansın Gündemi sokaklarında Kapalı sokak Hayvanların sistematik eradikasyonu Bir 'Kentsel sorun' ziyaretinde salgın Hastalıklar VEYA Zoonotik Hastalıkların Kaynağı Olarak cızırtı tanımlayarak Yoluyla Kamuoyu manipülasyonu oldugunu. A.Ş. koalisyon 'ötenazi' kamuflajı Ile Geniş Kabil Temin Etmeye Çalışır. Ancak, ötenazi Kendi iradesi Ile Bir kisi 'hayatına oğlu anlamına gelir. Bu hayvanlar uzerinde tatbik edilemez. Uygulandığında, saf cinayettir. Ötenazi Bir ​​'insani' bir ve Uygulama Olmaktan ziyaretinde hayvan refahı Click bu Konuda ICAM iddiası temelde tutarsız ikiyüzlü A.Ş. oldugunu. ICAM meşrulaştırıcı kamuoyunda Yerel Yönetimler Tarafindan hayvan cinayetlerini GEREKTIREN ÇALISMA misyonunu aliyor. A.Ş. konferans Click Pahalı giriş ücreti, Diğer taraftan, ICAM hayvan itlaf local Uygulamaları tohumlarını ziyaretinde Sehirler Olmayan animalization Kendi vizyonunu ekmek onlarin Amacı doğrultusunda onu türlü eleştiriyi Önlemek Click çalışıyor kanıtlıyor. "
dedi Click sözcüsü Dünya Derneği, Neşe Akbaş, Özgürlük da Kabil Değil abd'de göster Bazı Avrupa ülkelerinde göster Bazı devletlerin aksine, Türkiye'de hayvan barınaklarında sahipsiz hayvanlar öldürülmüş olamaz ettik ". ICAM Modern Olarak bu vurgulayarak bu Değiştirmek Click Çalışır Hayvan nüfus KONTROLÜ Click Çözüm. Ama bu Farklı ardindan toplu cinayet. Biz yanlış ziyaretinde tutarsız iddialarla kamuoyunu saptırmak ziyaretinde resmi Teşvik etmek amacıyla Herkesin hükümetler 'ziyaretinde local yönetimlerin Ellerini kan yıkayın Topçu Alay Komutanı vermeyecegim OLMASIDIR ziyaretinde hayvanlara Karşı Şiddet ABGS Ne yeni Insa Gönüllüler, Kısırkaya'daki, ne de "Pendik Hayvan Konsantrasyon Kampları pojectized ..
Daha Fazla Temas:
Özgürlük Dünya'ya Derneği
İstanbul,  yukaridaki Dernek Oluşumlar Ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder